At finde på en god ide til en udklædning til sidste skoledag kan være en langvarig og besværlig proces. Det er ofte svært at finde noget man synes er sjovt og anderledes, uden at prisen bliver alt for høj. Et råd kan være at lede efter mere utraditionelle kostumer eller udklædninger, som man oftest ikke forbinder med sidste skoledag. Dette kunne eksempelvis være et julemandskostume.

Bliv festens centrum med et julemandskostume

At klæde sig ud som julemand til ens sidste skoledag lyder måske umiddelbart som en underlig ide. Men det er også lige præcis dette der gør ideen sjov. Man ser aldrig en julemand midt om sommeren, og det er derfor langt de færreste der vil forvente at du klæder dig ud som en til din sidste skoledag. Du vil uden tvivl få en del undrende og nysgerrige blikke når du kommer gående i din røde dragt, og du vil således med et julemandskostume have nemt ved at komme i snak med forskellige personer. Dit utraditionelle valg af kostume vil tiltrække en hel del opmærksomhed og beundring hos både dine klassekammerater og folk du møder. Og så er der den bonus at hvis du køber et julemandskostume på denne tid af året vil det for det meste være forholdsvis billigt, set i forhold til mange andre kostumer til sidste skoledag.

Et julemandskostume har mange anvendelser

En stor fordel ved at købe et julemandskostume til sidste skoledag er at du sagtens kan bruge kostumet senere hen. De fleste smider deres kostumer væk eller sælger dem videre efter sidste skoledag, fordi de ikke har nogen praktisk anvendelse ud over til det formål de er købt til. Et julemandskostume kan bruges eksempelvis hvis du vil overraske børnene i din familie på juleaften. Desuden kan det bruges til både julefrokoster og til fester med juletema.