I denne artikel kommer jeg omkring min kærlig til min MacBook oplader, og hvorfor jeg ikke er helt vild med windows bærbare og dertilhørende bærbar opladere.

Apple MacBook er den mest populære bærbar i Danmark. Asus er kommet med et modsvar kaldet ZenBook, Lenovo med Yoga, Dell med XPS, Windows med SurfaceBook, Samsung med Notebook, HP med EliteBook, Acer med Aspire S7 og Toshiba med Kirabook. Fælles for dem alle, er at de ikke har kunne røre Apple´s dominans. Apple MacBook er stadig den mest populære bærbar, om det er Air eller Pro. Jeg var selv tidligere windows fanatiker, og efter at jeg fik min første MacBook Air har jeg ikke set mig om efter en Windows-bærbar. Dog må jeg understrege én ting. Jeg kommer altid til at have en stationær computer med Windows. Min stationære har high-end hardware i sig med en Windows installation. Min bærbar kommer dog nok til at være fra Apple de næste mange år.

Hvis jeg skulle skifte min Apple MacBook Pro og MacBook oplader ud

Hvis jeg skulle skifte min MacBook ud, så ville det nok blive med en ZenBook eller en Dell XPS. Dog er jeg så vild med min MacBook oplader, at jeg ikke ved om jeg kan vænne mig til “oldtidens” bærbar opladere.

En af de største fordele er nemlig at man ikke ødelægger sin bærbar eller sin strømforsyning, fordi man kommer til at gå ind i ledningen til sin bærbar. Og dette er altså ikke helt unormalt. Jeg er sikker på at hver eneste dansker har prøvet at gå ind i sin bærbar oplader. Fordelen ved at eje Apple, er så at en MacBook oplader sidder på sin bærbar via et magnetstik. Så går hverken bærbar eller strømforsyning i stykker, da den “blot” falder af. Denne teknologi, kalder Apple, MagSafe. MagSafe er patenteret, så andre bærbar producenter ikke kan stjæle ideén. Det er faktisk vældig smart. Jeg undre mig dog over, hvordan det kan være at nogle af de andre ikke fandt på idéen før Apple. Det er jo ikke den sværeste idé at komme frem til, og teknologien kan da heller ikke være specielt advanceret. Jeg er selvfølgelig ikke uddannet ingeniør fra DTU, så det kan være nogle af jer læsere kan gøre mig klogere på det område?