Et studiejob er det stærkeste du kan have på dit CV, og det kan potentielt sikre dig 4000 kroner mere i løn og større chancer for at lande et job efter færdiggjort uddannelse1. Ved at sørge for at have haft et relevant studiejob ved siden af din uddannelse forhøjer du din chancer markant for at få et job efter endt uddannelse. Vores database med ledige stillinger gør det langt nemmere for dig at finde et relevant studiejob, da vores database udelukkende består af virksomheder som leder efter en potentiel kandidat som dig.

Det er helt gratis for dig som jobsøgende at benytte dig af vores database, og for at holde den relevant er det altså kun virksomheder som søger en studentermedhjælper eller lignende. Alle jobopslag er yderst aktuelle, da virksomhederne betaler for at annoncerer deres jobtilbud, hvilket betyder at de aktivt leder efter en studerende til deres virksomhed.

Mange får job hos virksomheden efter endt uddannelse

En undersøgelse¹ viser at du med stor sandsynlighed kan få tilbudt et job hos den virksomhed du har eller får et studiejob hos. Et relevant studiejob er altså yderst vigtigt for enhver studerende, der ønsker at forøge chancerne for et fuldstidsjob efter endt uddannelse.

Flere eksperter har udtalt at det er et af de vigtigste parametre for at få et job efter du er færdig med din uddannelse netop er at have haft et studierelevant arbejde. Det er ligegyldigt om du faktisk laver noget relevant. Bare det at have for eksempel Piccoline hos et advokatfirma på sit CV fremmer dine muligheder uendeligt, selvom du altså ikke har lavet noget relateret til jura.

3 tips til at lave et ordenligt CV

Det er ideelt at medsende et ordenligt CV til din fremtidige arbejdsplads. Selvom dit CV kan være sparsomt som studerende, så er der her 3 tips til et godt CV:

  1. Tip1
  2. Tip2
  3. Tip3

Udover dit CV skal du jo sende selve jobansøgningen. I din jobansøgning er det vigtigt at du ikke fortæller hvordan det gavner dig at få et job. Du skal fortælle hvad du kan bidrage med til arbejdspladsen. Du skal altså helt konkret fortælle hvordan du kan “opfylde” din fremtidige chef´s ambitioner.

Hvordan fik du dit studiejob?

Her på redaktionen er vi altid interesserede I at høre hvordan du landede dit studiejob, så vi kan dele dine tips med ligesindede studerende. Så hvis du har nogle anbefaler eller tips så vil vi glæde os til at læse dem I kommentarfeltet herunder.

Studiejob

Kilder:

¹http://www.b.dk/nationalt/saadan-sikrer-du-dig-en-hoejere-loen